Alfa Romeo

Alla vägar bär till Rom och om du vill köra långt med klass så är en Alfa Romeo ett riktigt gott val. Den som först börjar köra denna italienska bilmodell blir snart besatt av den. Det här är bilar som är vackra och som erbjuder sköna köregenskaper. När man väl har en Alfa så kan man lita på att den kommer att hålla länge och gå långt, men då det väl blir dags att reparera så är det inte alltid så lätt att finna en auktoriserad Alfa Romeo verkstad nära Jönköping, Höglandet, Tranås, Nässjö eller Vetlanda.

Hos oss på Eksjö Motorcentrum så finns den kunskap som du behöver då det är dags att serva Alfan. Vi kan hjälpa till med försäkringsskador eftersom vi är auktoriserade för Alfa Romeo. Om du ännu inte har en egen italiensk skönhet att ta dig fram med så kan vi även erbjuda nya och begagnade modeller till försäljning.

Det här är en bil som verkligen kan imponera och det är inte förvånande att den tillhör samma koncern som Ferrari för kraften finns i motorn och visst kan man tala om en sportbil som är både vacker och rolig att köra. Roligt att köra blir det dock bara då allting fungerar som det ska. Det är därför som det är så viktigt att regelbundet serva sin Alfa Romeo och se till att den förblir i toppskick.

Vi kan ge service till alla märken men och Alfa är en av de modeller som vi är experter på. Med originaldelar så ser vi till att den begagnade bilen återfår sin hälsa och hållbarhet. Ta en titt på de nya eller begagnade modeller av Alfa Romeo som vi eventuellt kan erbjuda just nu, eller hör av dig om du har frågor omkring din egen bil och dess service.