Fiat professional

Från Fiat Professional så kommer flera serier med bilar som ska användas för transporter som klarar av lite mer. Ett exempel på detta är serien Ducato vars grundstomme ger den perfekta grunden för olika slags skåp och flak, och från vilken de populära Fiat husbilarna kommer från. Om du behöver hantera försäkringsskador för Fiat Professional så bör du vända dig till oss på Eksjö Motorcentrum. Vi är auktoriserade på Fiat och vi har också lång erfarenhet av att serva och laga detta bilmärke. Hos oss finns originaldelarna, och med den breda kunskap som vi har så kan vi hjälpa dig att finna en begagnad Fiat Professional som håller måttet.

Fiat är idag välkända för bilar som är bränslesnåla och som ger lång hållbarhet. Med en högpresterande motor och långa serviceintervall så blir det lätt att jobba med Fiats arbetsfordon. Vi har även försäljning av tillbehör som kan förbättra prestandan ytterligare i enlighet med dina specifika behov och krav. Det enklaste är att du kontaktar oss och talar om vilken modell du kör och hur du skulle vilja förbättra den varpå vi kan ge förslag.

Som din auktoriserade serviceverkstad för Fiat Professional i Jönköpingsregionen så kan vi alltid hjälpa till med små och stora serviceuppdrag. Vi kan också erbjuda rekond och se till att din begagnade Fiat känns som ny med rena och bekväma säten. Kanske är det dags för en husbil i år? Gör som så många andra kloka svenska hudbilsägare och satsa på Fiats modeller som går tyst, tryggt, och som är roliga att köra korta såväl som långa vägsträckor.