Lancia

Italienska Lancia är ett märke med anor. Det grundades redan 1906 av Vincenzo Lancia och sedan 1969 så är detta bilmärke en del av Fiat Group. Många känner till dessa bilar som rallybilar och med modellnamn som har bokstäver från det grekiska alfabetet. Sedan sommaren 2014 så har man från Fiats sida meddelat att man inte längre kommer att erbjuda denna bilmodell till försäljning annat än inom Italien. Därmed så kommer det snart att vara så att man enbart finner begagnade Lancia i Sverige.

Om du kör Lancia så ska du vända dig till oss för service och reparation. Vi är en auktoriserad Lancia verkstad och erbjuder helhetslösningar så att din bil förblir säker och i god kondition. Vi kan även erbjuda begagnade Lancia så ta en titt på det som finns hos oss just nu om det här är bilen som du går och funderar på. Förutom service av motor så kan vi hjälpa dig med rätt däck, AC service, och toning av rutor.

Vi erbjuder service av alla märken men Lancia är ett hjärtebarn som vi är särskilt bra på. Därför bör du vända dig till oss om du har frågor omkring denna bilmodell, vill köpa en ny eller begagnad, eller kanske byta din nuvarande Lancia mot en annan bil.

Räkna inte med att finna antika Lancia Beta Torpedo i vårt sortiment men väl nyare och modernare varianter som vi noga har kontrollerat och servat. Från det här märket så kommer det allt från minibilar till större vans som kan vara av intresse för den som behöver gott om plats och som vill färdas mjukt och bekvämt längs Sveriges vackra vägar.