Kontakta oss

Hos Eksjö Motorcentrum så får du omfattande service för din bil. Vi tror på ett helhetskoncept och det är därför som vi erbjuder många olika viktiga tjänster som försäljning av nya såväl som begagnade bilar. Vi är proffs på Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Fiat och Fiat Professional och agerar som auktoriserad bilverkstad för dessa märken. I vår verkstad så finner du personal som har lång erfarenhet av alla bilmärken och som jobbar på ett effektivt och pålitligt vis.

När du kontaktar oss så kan du ställa precis vilken fråga som helst. Vi ger gärna råd och tips över telefon men för att kunna ge dig en verklig uppfattning om vad det kommer att kosta att serva eller reparera din bil så bör du boka en tid så att vi kan se närmre på den. Vi klarar av försäkringsskador då vi har avtal med de allra flesta försäkringsbolag.

Eksjö Motorcentrum servar Jönköping, Tranås, Nässjö, Vetlanda och Höglandet med den allra senaste tekniken inom bilservice och med kunskapen som krävs för att matcha rätt bil med rätt ägare. Om du är ute efter en ny eller begagnad bil eller kanske vill sälja den bil du har nu för att uppgradera så ska du kontakta oss. Vi vägleder dig gärna och erbjuder tjänster som gör att du kan hålla din bil i bästa skick, detta oavsett om du vill sälja den idag eller om den ska hålla under tio år till.

Hör gärna av dig eller sväng förbi vår serviceverkstad och butik.

Vi finns på plats både vardagar och lördagar och svarar gärna på dina frågor om bilservice i allmänhet och din bil i synnerhet.

 

Telefon:
0381-61 18 95

E-postadress Verkstad:
 info@eksjomotorcentrum.se

E-postadress Bilförsäljning:
jonas@eksjomotorcentrum.se

Eksjö Motorcentrum
Mattläggargatan 4
575 39 Eksjö

Öppettider Verkstad:
Vardagar 07.00-16.30

Öppettider Bilförsäljning:
Vardagar: 10.00-18.00, Lördagar 10.00-13.00 (juni, juli, augusti lördagsstängt)

 

 

 

Vår personal