Köp bilen på Eksjö Motorcentrum

Hos oss på Eksjö Motorcentrum hittar du ett stort utbud av bilar och transfordon från Fiat och Alfa Romeo. För att förenkla för dig har vi samlat all vår kompetens och alla våra resurser på samma ställe. I vår bilhall möts du av kunnig personal och i vår verkstad får du tillgång till personlig service, som har den tekniska expertis du behöver. För Eksjö Motorcentrum är det självklart att fixa ett hjulbyte, en rekond samtidigt som du gör andra reparationer.

För våra kunder är tillgänglighet ett nyckelord. Det har vi lyssnat på. Vår anläggning är lätt att ta sig till och verkstad ligger bra till för att du som kund smidigt ska kunna lämna och hämta din bil.

Eftersom vi verkar som auktoriserad verkstad på Fiat, Fiat professional, Jeep, Lancia, och Alfa Romeo så kan du vara säker på att ditt bilköp eller din bilförsäljning grundas på en korrekt utvärdering av bilens skick. Ta en titt på vårt utbud och hör gärna av dig med frågor. Vi servar Jönköping, Tranås, Nässjö, Vetlanda och Höglandet med en komplett tjänst och helhetslösningar som ger dig ett fordon som du kan lita på och trivas med.

Helhetslösning gör det enklare

Eksjö Motorcentrum är i dag en helhetsleverantör och erbjuder förutom bilförsäljning och service också en mängd tilläggstjänster som underlättar för dig som bilägare. Hos oss kan du förvara dina däck på vårt däckhotell eller göra en lackbehandling. Hos oss finner du de tillbehör du söker och duktig personal som kan ge dig värdefulla tips för din bil och din resa.

Finansieringslösningar för alla behov

Vi på Eksjö Motorcentrum hjälper gärna dig att ta fram en trygg och enkel finansieringsplan som passar dig, din bil och din ekonomi. Det ger dig bättre kontroll över dina kostnader och säkerställer ett tryggt bilägande. Vi har lösningar både för dig som köper nytt eller begagnat och för dig som köper privat eller via företaget. Låt oss tillsammans förverkliga ditt bilköp!