Service för bilen

Serva bilen hos Eksjö Motorcentrum

Varje bilmodell kommer med specifika instruktioner om hur ofta den ska servas och då en bil är ny så måste man ha stämplar för service om man vill att garantin ska gälla. Eksjö Motorcentrum är en auktoriserad verkstad på Subaru, Fiat och Fiat Professional, som kan erbjuda service för alla märken. Hos oss får du stämplarna som du behöver, men ännu viktigare, vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att hålla din bil i god form.

Det finns de som undrar när man ska serva en bil och det här beror lite på det märke och den modell som man kör. Det brukar vara så att man ska serva när man har nått ett visst antal mil, eller vid ett specifikt datum. Beroende på hur mycket man kör en bil så kommer man att behöva serva den mer eller mindre, men det är viktigt att förstå att även en bil som inte körs så mycket behöver ses över med jämna mellanrum för att förbli säker att använda sig av.

Du kan alltid höra av dig till oss med frågor om service av din bil. Vi har lång erfarenhet av de flesta märken och hos oss så får du svar som du kan förstå även om du inte kan så mycket om bilar. Vi kan hjälpa dig med nya däck, AC service, försäljning av tillbehör och fälgar, samt rekond om du till exempel vill förbereda din bil för försäljning. För dig som bor i Vetlanda, Tranås, Nässjö, Jönköping eller Höglandet så är Eksjö Motorcentrum det naturliga valet för att serva bilen.