Verkstad & Service

Välkommen till Eksjö Motorcentrums verkstad!

När bilen inte rullar så är det mycket som står still. Tanken om att behöva vänta i kylan utanför verkstaden för att sedan få veta att det kommer att ta flera veckor innan rätt reservdel är på plats kan vara minst sagt frustrerande. Vi kan hjälpa dig med en smidig lösning där allting finns på en och samma plats, och du behöver inte stå i kylan och frysa då vi ser närmre på din bil! Vår verkstad och service klarar av allt från en enklare undersökning till plåtskador. Vi välkomnar dig till Eksjö Motorcentrums moderna verkstad där personalen kan din bil och ger dig service som gör ditt liv så mycket enklare. När du åker från oss med din servade bil så vill vi inte se dig igen förrän nästa rutincheck som förhoppningsvis blir en mycket kort visit.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Det är nästan enklare att tala om vad vi inte kan hjälpa dig med för då det handlar om bilar så är vi rätt adress för allt som du kan behöva hjälp med. Vi servar alla märken och fungerar som auktoriserad verkstad av Fiat, Fiat Professional och Subaru. Det här betyder att vi har originaldelarna som du behöver för att din bil ska leva upp till krav från försäkring och helt enkelt rulla som den ska. Som auktoriserad bilverkstad så kan vi förstås även hjälpa till med försäkringsskador och sådant som kräver lite mer. Vi kan erbjuda dig tjänster som:

  • Däck och däckhotell
  • Fälgar
  • AC service
  • Toning av rutor
  • Rekond
  • Fyrhjulsinställning

Vi erbjuder även försäljning av tillbehör som du kan behöva för att uppgradera ditt fordon eller för att byta ut sådant som gjort sitt. För dig som bor i Jönköping, Tranås, Nässjö, Vetlanda, Höglandet med omnejder så är Eksjö Motorcentrum ett bra val för verkstad och service av alla bilmärken.

Hur lång tid kommer det att ta?

För att servicen av din bil ska gå så smidigt så möjligt så försöker vi alltid ge dig en god uppfattning av hur länge du kommer att behöva vänta. Varje bil är unik och vi gör vårt bästa för att se till att du klarar tiden utan din vanliga bil så att servicen inte blir till ett svårt moment som du helst hoppar över.

En korrekt analys

För oss är grundlighet en självklarhet och det betyder att du kommer att få veta precis hur din bil mår och vad den kan tänkas behöva för att hålla riktigt länge så att du kan slippa en massa onödiga reparationer. Med hög kvalitet på verkstadstjänster så ser vi till att du får en korrekt analys. Om din bil inte klarade besiktningen, om du upplever att den inte ligger bra på vägen eller har en annan misstanke om att något kanske inte är som det ska så tar vi dig på allvar och vi undersöker noga din bil.

Eksjö Motorcentrum är en märkesverkstad som lever upp till branschens krav och kanske ännu viktigare, som lyssnar på dina behov. Inget jobb är för litet eller för stort för vår verkstad så hör av dig och låt oss ta en titt på din bil och se till att den fortsätter att rulla som den ska.