Air-condition

Under senare år så tycks svenska somrar bli varmare och varmare. Det regnar under några veckors tid och sedan kommer rapporterna om värmerekord och rekommendationer om att hålla sig inomhus. I en bil så blir det väldigt varmt och det kan vara olidligt att köra omkring utan air-condition (AC) då solen gassar. Vi kan hjälpa dig med AC service och se till att din AC fungerar precis som den ska då du behöver den.

Då aircondition inte fungerar i en bil så kan detta bero på många olika saker. Ibland är det så enkelt att man måste fylla på med gas, men varför chansa och låta en mack fylla på gas som sedan inte gör någon skillnad, eller som snabbt läcker ut?

Eksjö Motorcentrum erbjuder service för alla märken och vi är experter på Subaru, Fiat och Fiatproffessional. Därmed så kan vi se till att luften i din bil förblir ren och sval. Vi tar helt enkelt en titt på den AC som finns i bilen och tar reda på varför den inte fungerar som den ska. Sedan kan vi använda oss av originaldelar och se till att den blir som ny igen.

Vi rekommenderar att du vänder dig till oss för utvärdering hellre än att chansa på att ACn har slutat fungera av någon enklare anledning. Det är viktigt att ta hand om sin bil och då även interiör och kabinmiljö. Även om det bara är riktigt varmt några veckor om året i Sverige så bör du åtgärda problem med AC och se till att den alltid fungerar precis som den ska.