Återskapa nybilskänslan

Man kan ha olika anledningar till att vilja fräscha upp en bil. Om det är så att bilen ska säljas och behöver snyggas till så är en rekond verkligen att rekommendera då denna rengöring kan höja bilens värde. Med rekond menas re-conditioning och det här innebär att man städar och snyggar till bilen invändigt och utvändigt så att den blir som ny igen. Det handlar inte om en vanlig biltvätt utan om en professionell rengöring där man kan bli av med envisa fläckar och komma åt de där smulorna som ingen normal dammsugare tycks nå.

Även om man är duktig på att ta hand om sin bil så kommer den med tiden på ett naturligt sätt att slitas och smutsas ner, både invändigt och utvändigt. Barn, husdjur och vänner gör sitt för att se till att säten får sin beskärda del av proviant, damm och repor. Bilens handtag och lister slits också på ett naturligt sätt och bidrar till en look som ser bättre bedagad ut.

Om du trivs med din bil men upplever att den kunde få ett ansiktslyft så ska du höra av dig till oss för att boka tid för rekond. Vi kan ge dig en basrengöring där bilen tvättas grundligt både på utsidan och på insidan. Krävs det lite mer så kan vi också klara av envisa fläckar som kanske fanns där då du köpte bilen begagnad. Eftersom vi har originaldelar och viktiga tillbehör så kan vi se till att din bil förblir i toppskick vilket gör den stora skillnaden för dig i vardagen och då du ska ut på långtur.

Bas

Dammsugning av kupé och bagageutrymme, avtorkning av paneler, fönsterputs, vinylglans på dörrlister. Utvändigt: avfettning, tvätt, shamponering, fönsterputs, vinylglans på lister däcksidor, fälgrengöring.
Pris från: 1095:-

Extra

Utöver Bas: enstaka fläckborttagning på klädseln, motortvätt, maskinell vaxning.
Pris: 3000:-

Matta Lyktor? vi har utrustningen som gör dem som nya igen.
Pris 1500:-