Hjulinställning

Du lånar ut bilen till en kollega under lunchrasten och när det sedan blir dags att köra hem så märker du att hjulen drar åt höger fast att du håller ratten rak! Det här kan hända då någon har kört upp på en kant eller på annat sätt tryckt till bilens hjulinställning så att den rubbas. Nu behöver du inte bli sur på kollegan för det här är något som är enkelt att korrigera. Kom in till Eksjö Motorcentrum där den allra senaste tekniken för hjulinställning finns. Vi ordnar snabbt det där med vanlig hjulinställning såväl som fyrhjulsinställning, men vi rekommenderar att du inte lånar ut bilen till kollegan igen!

När du ändå kommer in med din bil så kan du ju passa på att serva den om det har blivit dags för detta i enlighet med de mil du kört eller datum för service. Vi erbjuder en helhetslösning av service för din bil med däckbyten, försäljning av tillbehör, rekond, AC service, toning av rutor och mer. Vi är också en auktoriserad verkstad på Subaru, Fiat och Fiat Professional,  så kom till oss då du vill ha professionell hjälp med din bil och se till att enbart få originaldelar och service från folk som verkligen kan din bil.

Vi erbjuder service av alla märken och är ett utmärkt val för dig som bor och kör i trakterna Jönköping, Tranås, Nässjö, Vetlanda och Höglandet. Om du misstänker att hjulinställningen på din bil inte är korrekt så ska du boka en tid så att vi kan kontrollera detta och snabbt ta hand om problemet så att du fortsatt kan köra säkert och jämnt.