ISUZU

KAPACITET UTÖVER DET NORMALA
Nya Isuzu D-Max ger dig kapacitet utöver det normala. 3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt. Lägger du till 240 mm markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är nya D-Max svårslagen. Dessutom har D-Max begåvats med spärrbar differential i bakaxeln och den elektriska inkopplingen av fyrhjulsdriften sker på mindre än 1 sekund. Kapacitet betyder att kunna prestera när det verkligen gäller.

KRAFTIGASTE RAMEN PÅ MARKNADEN
Nya D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden med 8 tvärbalkar. Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng, samtidigt. Kraftiga skivbromsar och klassens starkaste drivaxlar är också bra exempel på den trygghet och slitstyrka vi erbjuder. Att bygga starkt ligger i vårt lastbils-DNA.

MER SÄKERHET
Det nya, avancerade förarassistanssystem ADAS bygger på en stereokamera, som kompletterats med såväl radar som sonar. I skrivande stund finns ingen konkurrerande modell i pickupsegmentet som erbjuder lika många funktioner. ADAS innefattar över 20 assistans- och säkerhetssystem och är standard i alla utföranden. T.ex. autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare, trafikskyltsavläsning, mm.

PERSONBILSLIK KOMFORT
Interiören, som blivit mer personbilslik med läderklädd panel och kontrasterande sömmar, domineras av en 9-tums touch-skärm med bl.a. trådlös Apple CarPlay och Android Auto. Den nya progressiva fjädringen i D-Max ger mjuk och komfortabel körning både med full last och när du kör helt olastat. Stolarna är nyutvecklade och har 8-vägs eljustering samt svankstöd. Även baksätet – som redan i dåvarande generation klassades som det bästa i klassen – har förbättrats såväl när det gäller utrymme som sittkomfort.